Wat Zakenclub doet

Zakenclub Wieringerwerf is een club ondernemers die samen als doel hebben om de voordelen van winkelen en zakendoen in Wieringerwerf te bevorderen. Dit doen zij op vele manieren.

Diverse activiteiten van verenigingen en stichtingen in en om Wieringerwerf worden gesteund door de zakenclub om zo het verenigingsleven en het dorp levendig en actief te houden.
Er worden eigen activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan markten en evenementen. Een Mega-evenement die ieder jaar wordt gesteund door de zakenclub is “Wieringerwerf op Wielen”. Een auto- en motorenfestival van formaat die altijd rond de maanden mei/ juni wordt gehouden.

Om iedereen te laten weten wat er in en om Wieringerwerf gebeurt brengt de zakenclub een geheel eigen krant uit. Deze wordt vijf maal per jaar huis aan huis verspreid in de wijde omgeving. In de krant komen natuurlijk de leden-ondernemers aan bod met hun nieuws, maar er wordt ook ruim aandacht besteed aan verenigingen, bijzondere gebeurtenissen, en markante personen. Heeft u nieuws of iets leuks te melden, dan kunt u dat als tip insturen en wie weet wordt het geplaatst.